In Diary

Dear Diary,

April de maand waar ik nog 1,5 dag moest werken voor ik mijzelf in het diepe gooide. Die laatste uren werken voelde raar, want heb er toch 2 jaar gewerkt. Laatste keer iedereen gek maken met mijn energie en flauwe grapjes. Ja dat voelde goed. Maar ik was ook echt toe dat het erop zat. Toen ik in de auto terug naar huis zat de laatste dag viel er echt een last van mijn schouder het zat erop. Nu genieten van mijn vrije tijd. Lekker aan mijzelf denken 3x per week sporten, beter op voeding letten, leuke dingen overdag waar ik nu tijd voor heb. Het was natuurlijk niet alleen genieten er moest ook gesolliciteerd worden. Begon heel zelf verzekerd veel vacatures. Maar het duurde tot ik antwoord kreeg, behalve de afwijzingen gingen snel. Waarom duurde het toch zolang? Daar werd ik snel aan herinnert paasweekend en meivakantie. Uiteindelijk ging ik ook hulp inroepen, zetten mijn CV op nationale vacaturebank en werd iedere dag wel zo minimaal 10x gebeld. Ook wat gesprekken gepland maar deze vonden allemaal plaats in mei.

Maar er was weer hoop. Eindelijk kreeg ik positieve reacties. Met een die ik zeker nooit zal vergeten: Sascha volgens mij heb jij niet door hoe goed jou CV is en dat je echt beter bent dan dat jij jezelf verkoopt.

Nou die kon ik mooi deze maand in mij zaksteken.

Ook was er nog ijshockey deze maand. De laatste wedstrijden en uiteraard haalde Tilburg Trappers de finale. Maar helaas dit jaar niet gewonnen. Afgelopen 3 jaar wel, maar helaas dit jaar mocht het niet zo zijn. Niet getreurd want deze reeks was echt geweldig. Zo een hoog niveau werd er gespeeld dat het gewoon genieten was.

April was een mooie maand vol series, ijshockey en vacatures.

xoxo Sas

 

RECENTE BERICHTEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER