In Diary

Hallo lieve lezer,

Vanaf september komt er een nieuwe serie op mijn site. Ook mijn aller eerste serie. En deze zal heet “Een kilootje minder.

Iedereen die mij kent weet dat ik al langer leef met overgewicht, tot het extreme toe. Niemand weet hoeveel ik weeg. En dat ga ik hier ook niet melden. Misschien later, maar op dit moment niet. Hoe ga ik jullie op de hoogte houden. Door dagboeken bij te houden waarin ik vermeld hoeveel ik ben afgevallen in kilo’s maar ook in centimeters. Daarnaast ga ik ook recepten delen, what i eat in a day delen, maar het is niet alleen voeding. Ook ga ik jullie vertellen wat ik doe aan beweging, hoe vaak train ik, wat ik doe daarnaast nog meer aan beweging.

Alles wat ik hier boven benoem is makkelijk gezegd. Ik weet heel goed hoe het allemaal werkt wat je wel, maar vooral ook wat je niet moet doen. Je mindset is the key tot succes. Dus dit onderwerp komt ook zeker van pas. Welke boeken lees ik, hoe kom ik aan motivatie, wat doe ik met tegenslagen alles zal ik met jullie delen. Naast mijn site zal ik dit ook delen op instagram. En hopelijk kan ik andere motiveren, maar hoe mooier kunnen wij elkaar motiveren.

Ik kom graag in contact met mensen die ook hier mee bezig zijn. Samen doelen halen is toch veel leuker. Wie weet wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Zat er aan te denken om misschien een Whatsapp groep te starten om daar elkaar te motiveren en helpen. Lijkt jou dit wat reageer dan even hieronder en dan neem ik contact met jou op, je kan ook altijd via Instragram een bericht sturen.

Ben jij benieuwd wat mijn doelen precies zijn en hoe ik het ga aanpakken blijf mij dan vooral volgen. Binnenkort deel ik mijn eerste update en vertel wat mijn aanpak word.

xoxo Sascha

RECENTE BERICHTEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER