In Diary

Dear Diary,

Februari

De kortste maand van het jaar. Voor mij ook een rustige maand. Ben weer volledig terug op de werkvloer. Met sporten waar ik het weer opbouw naar uiteindelijk 3x per week. 2x onder begeleiding van Ivy en Arcon, op de zaterdag sport ik zelfstandig.

Mijn leven bestaat deze maand vooral uit werk en sporten. Ook stortte ik een beetje niet. Niet emotioneel maar lichamelijk ben gewoon moe. De afgelopen maanden gaf werk mijn zoveel stress. 2 maanden thuis gezeten waar ik mijn schuldig over voelde. En twijfels wat ik wilde op gebied van werk. Na het werk lig ik vooral op de bank en zoek ik elke avond rond half 10 mijn bed dop. Totaal uitgeput ben ik deze maand.

14 april lijkt nog ver weg, dus het solliciteren zie ik nog niet als prioriteit en heb ik zo heel af en toe een vacature bekeken.

Wel ben ik veel samen met mijn beste vriend, videoland. Temptation Island USA en Temptation  nederland is weer begonnen. En hiermee heb ik mij prima mee vermaakt. Nou ja eigenlijk vooral die van USA want dit jaar valt bij ons toch een beetje tegen.

Conclusie deze maand rustig aan gedaan en saai voor de meeste denk ik.

xoxo Sas

RECENTE BERICHTEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER