In Diary

Dear Diary,

Maart

Twijfels, twijfels en nog meer twijfels deze maand. Shit wat heb ik gedaan, waarom neem ik zoveel risico? Mijn baan opzeggen terwijl ik nog helemaal geen nieuwe baan heb gevonden. Weet ik überhaupt wel wat ik wil. Wat voor werk. Oké moet voor mijzelf een plan van aanpak maken. Ieder weekend solliciteren. Want kan ik het mij wel veroorloven om thuis te zitten zonder inkomen? Nou eigenlijk niet hooguit paar weken. Naar de buitenwereld doe ik stoer en zeg ik vol overtuiging dat het goed komt. Van binnen sterf ik langzaam en twijfel ik aan alles.

Mijn site, mijn instagram waar ik zoveel energie uithaal laat ik links halen. Alles voelt zo geforceerd wat ik type en laat mij beter overkomen. Zo voel ik mij helemaal niet. Alleen ik wil het wel want haal hier zoveel energie uit en kan hier ook zoveel van mij afschrijven. Maar kan mij er echt niet toe verzetten. Wel blijf ik alle mensen volgen en haal ik energie uit hun posts. En plaats ik zo heel af en toe een storie. Zie ook dat mijn volgers opeens heel snel zakken, maar het doet mij eigenlijk vrij weinig. Dit doet mij dan ook beseffen dat ik het echt totaal niet voor de aantallen voor mijzelf.

Deze maand heb ik gelukkig ook 2 sollicitatie gesprekken. Twee hele verschillende functies en heel ander werk dan dat ik de afgelopen jaren heb gedaan. Beide past gewoon totaal niet bij mij. En dat is ook weer leerzaam voor mij omdat ik er voorheen best wel erover twijfelde. Maar na de gesprekken weet ik het zeker, nee dit is het niet. Wel ga ik lekker door met solliciteren en hoop ik begin april iets te horen, en hoop ik natuurlijk op een gesprek. En uiteindelijk een baan.

Eind van de maand voel ik wel dat ik mijn site wil weer oppakken en ik ga gewoon weer bloggen. Wel geef ik mijzelf de tijd, als ik dadelijk mijn laatste werkdag erop heb zitten. Ga ik hier rustig de tijd voornemen en komen er in april gewoon weer blogs. Geen druk met minimaal zoveel berichten per week. Gewoon wat ik wil wat geeft mij rust en vooral ook waarover wil ik schrijven.

Ondanks dat ik onrustig ben over de twijfels ben ik ergens ook weer rustig omdat ik weer energie voel om dingen aan te gaan pakken en voor mijzelf te kiezen. 

xoxo Sas

 

 

RECENTE BERICHTEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER