Over mij

Nieuwsgierig geworden naar wie ik ben ja?

Nou dan zal ik mij eens netjes voorstellen.

Mijn naam is Sascha, maar dat had je vast al wel geraden door de naam van mijn website. De leeftijd is ergens eind 20 en woon in het mooie Brabant.

Van kleins af aan vind ik het al fijn om een dagboek bij te houden, lijstjes te maken en gewoon dingen op te schrijven. Alleen heb ik dit niet nooit openbaar durven te maken en altijd voor mijzelf gehouden. Dit door 2 redenen dyslexie en pure onzekerheid. Maar moet ik dan wat ik het fijnst vind om te doen altijd maar voor mijzelf houden? Terwijl ik misschien andere mensen kan inspireren, en daarbij dat het voor mij een grote uitlaatklep is. Hoe komt het dat ik mijn website ben begonnen?

sascha

In juni 2016 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Jaren liep ik onzeker rond en deed ik mij anders voor. Ik kropte alle emotie op en praatte hier met niemand over. Tijdens mijn herstel heb ik geleerd om voor mijzelf op te komen en te kiezen voor de dingen die mij gelukkig maken. Nou hier ben ik dan met mijn website!

In mijn aard zit dat ik mensen graag wil helpen. En waar kan ik mensen beter mee helpen met de dingen waar ik zelf dagelijks mee bezig ben. Dit word onder verdeeld in de volgende categorieën:

Financieel: ik ben zelf heel erg bewust van mijn eigen financiële plaatje. Daarbij werk ik ook bij een groothandel op de financiële afdeling en heb ik de opleiding als budgetcoach gevolgd. Onder deze categorie ga ik jullie handige tips geven. En leer ik jullie waar je op kan besparen en hoe jij makkelijk je eigen administratie bij kan houden.

Lifestyle: Ben een trotste bezitter van een roze paleisje, waar koop ik mijn accessoires? Wat doe ik in mijn vrije tijd? Dit soort onderwerpen en nog veel meer ga je hier terug vinden. Tips voor heerlijke wandel plekken, restaurants, werk plekken.

Voeding & sport: Ben druk bezig om naar een gezond gewicht te komen. Hoe doe ik dit, met welke voeding, welke sport oefeningen. Dit vind je allemaal onder deze onderwerpen. Daarnaast wil ik een keukenprinsesje worden. Ga opzoek naar gerechten en geef mijn eerlijke mening daarna. Is het makkelijk om te maken, hoe lang ben je er echt mee bezig als onervaren keukenprinsesje en de aller belangrijkste hoe smaakt het!

Zoals je ziet word mijn site heel uitgebreid. En ik hoop dat jij er net zoveel van kan leren en geniet, zoals ik het doen. Alle onderwerpen hier zijn voor mij ook leerprocessen.

Heb jij tips, of wil jij je verhaal delen op mijn site. Neem dan contact op.

En vergeet mij niet te volgen op Instagram voor meer info.

xoxo Sas